Wpisy oznaczone tagiem "pasty" (33)  

kulinarnie
 
Wpis tylko dla właściciela minibloga

Wpis prywatny. Może go zobaczyć tylko właściciel minibloga.

 

kulinarnie
 
Wpis tylko dla właściciela minibloga

Wpis prywatny. Może go zobaczyć tylko właściciel minibloga.

 

kulinarnie
 
Wpis tylko dla właściciela minibloga

Wpis prywatny. Może go zobaczyć tylko właściciel minibloga.

 

kulinarnie
 
Wpis tylko dla właściciela minibloga

Wpis prywatny. Może go zobaczyć tylko właściciel minibloga.

 

kulinarnie
 
Wpis tylko dla właściciela minibloga

Wpis prywatny. Może go zobaczyć tylko właściciel minibloga.

 

kulinarnie
 
Wpis tylko dla właściciela minibloga

Wpis prywatny. Może go zobaczyć tylko właściciel minibloga.

 

kulinarnie
 
Wpis tylko dla właściciela minibloga

Wpis prywatny. Może go zobaczyć tylko właściciel minibloga.

 

asimobeauty
 
Wpis tylko dla właściciela minibloga

Wpis prywatny. Może go zobaczyć tylko właściciel minibloga.

 

dobrepapu
 
Czas przygotowania: 35 minut
Składniki

   * 25 dkg makaronu
   * 25 dkg szpinaku
   * 1 cebula
   * 2 łyżki masła
   * ? szklanki jogurtu
   * 10 dkg twarogu
   * 1 łyżeczka soku z cytryny
   * sól, pieprz


Etapy przygotowania

Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu, odcedzić, przelać zimną wodą. Cebulę obrać, pokroić w kostkę. Na dużej patelni rozgrzać masło, dodać cebulę, smażyć kilka minut, dodać umyty, osuszony i posiekany szpinak, smażyć mieszając 3 minuty, dodać jogurt, ser, sok cytrynowy i przyprawy, wymieszać. Na patelnie wyłożyć ugotowany makaron, podgrzewać mieszając aż będzie gorący, podawać.
  • awatar malutkaosóbka: ładnie wygląda, a że lubię i makaron i szpinak pewnie wypróbuję ten przepis, zastanawia mnie tylko czy szpinak mrożony będzie tak samo dobry, bo świeżego to jeszcze nie mam na ogródku - a spróbuję i zobaczę co z tego wyjdzie :)
  • awatar karioka2: dzisiaj wypróbuje :)
Pokaż wszystkie (2) ›
 

 

Kategorie blogów